Fånga upp efterfrågan och generera leads med Google.

Google Ads är en effektiv kanal för att generera leads eftersom vi kan inrikta annonser och nå specifika målgrupper som aktivt söker efter våra produkter eller tjänster. Med hjälp av noggranna sökordsanalyser, relevanta annonser och konverterande landningssidor kan företag nå potentiella kunder som är redo att fatta ett köpbeslut. Det är en av de mest kostnadseffektiva metoderna för att generera leads och öka försäljningen. 

Google Ads

Från 7 390 kr / månad - Annonsbudget tillkommer

Vi hanterar Google-annonsering för ditt företagskonto. Från strategi till analys och optimering. Vi hjälper dig annonsera på relevanta sökord, driva trafik till din hemsida och generera leads. Vi analyserar och optimerar all data så att du får maximal avkastning på din investering.

"Vi är mycket nöjda med Benzell. Noggranna och engagerade. De levererade en proffsig digital kampanj. D11 workspace rekommenderar Benzell Digital."

Co-working, kontorshotell, katrineholm, Digitalbyrå för b2b-varumärken
Shima Farajzadeh
Verksamhetsansvarig - D11 Workspace

Vanliga frågor

Vi besvarar vanliga frågor som många kunder undrar över.

Annonsbudget varierar baserat på resultat vi vill skapa. Det är många faktorer som spelar roll, exempelvis:

  • Sökord
  • Resultat
  • Erbjudande
  • Målgrupp
  • Platser

 

Vi rekommenderar en minimum nivå på 10 000 kr per månad.

Marknadsföring är en iterativ process. Det gäller att hitta en metod som fungerar för verksamheten.

Vi behöver data för att säkerställa resultat och att Googles algoritmer kan optimera efter vår konverteringsåtgärd. Vi förväntar oss en period på 3 månader innan, hög kvalitativa leads droppar in i inkorgen.

Skapa en digital marknadsplan som generera nya leads. Under 30 minuter.

Allt du behöver för att skapa en digital marknadsplan, som driver verksamheten framåt. Bygg förtroende, skapa varumärkeskännedom och generera leads. Checklista, videoguide och konkreta strategier. Anpassat till företagsledare inom B2B.