Nå dina ideal kunder med rätt budskap vid rätt tidpunkt

Paid Social är ett effektivt sätt att nå din målgrupp med relevanta budskap vid rätt tidpunkt. Det ger dig möjlighet att segmentera och rikta in dina budskap mot specifika grupper av människor baserat på deras demografi, intressen och beteende. Paid Social erbjuder också omfattande livscykelmarknadsföring, vilket ger dig möjlighet att uppmuntra användare att återvända till din sajt eller app, återanvända, stödja nya produkter eller tjänster. Det är ett effektivt sätt att öka kännedomen om ditt varumärke, maximera din närvaro på sociala medier och öka din försäljning. Med Paid Social kan du mäta effekterna av dina marknadsföringskampanjer och optimera dem för att uppnå bästa möjliga resultat.

Linkedin Ads

Från 7 390 kr / månad - Annonsbudget tillkommer

Vi hanterar Linkedin-annonsering för ditt företagskonto. Från strategi till analys och optimering. Vi hjälper dig nå rätt målgrupp och optimerar så att du får maximal avkastning på din investering.

Meta Ads

Från 7 390 kr / månad - Annonsbudget tillkommer

Vi hanterar Linkedin-annonsering för ditt företagskonto. Från strategi till analys och optimering. Vi hjälper dig nå rätt målgrupp och optimerar så att du får maximal avkastning på din investering.

"Vi är mycket nöjda med Benzell. Noggranna och engagerade. De levererade en proffsig digital kampanj. D11 workspace rekommenderar Benzell Digital."

Co-working, kontorshotell, katrineholm, Digitalbyrå för b2b-varumärken
Shima Farajzadeh
Verksamhetsansvarig - D11 Workspace

Vanliga frågor

Vi besvarar vanliga frågor som många kunder undrar över.

Investering varierar i storlek, från 25 000 kr upp till 200 000+ kr. Allt beror på omfattningen.

Vi sätter alltid ett fast pris i vår offert till dig, i behovsanalysen ser vi till att noggrant undersöka omfattningen på uppdraget.

Vi genomgår tre faser. För-produktion, produktion och post-produktion.

Under för-produktion planerar vi och säkerställer viktiga moment inför inspelningen:

  • Manus
  • Storyboard
  • Inspiration
  • Grafiska uttryck

Under produktionen animerar vi filmen enligt vår planering:

  • Animation
  • Visuella effekter
  • Ljuddesign

Under post-produktionen gör vi alla sista justeringar:

  • Musik
  • Voice-over
  • Undertexter

 

Slutligen exporterar vi filmen i valt format och levererar filmen till dig. 

Du får full insyn i vår process, under hela projektet. Vi nyttjar Notion, ett projektledningsverktyg. Vi samlar alla information i en samlad överblick.

Vi är ett litet agilt team som producerar hög kvalité till en rimlig investering. Till skillnad från Stockholms-byråer har vi inte 600 anställda och ett lyxigt kontor som ska betalas. 

Vi strävar efter att vara bäst inom vårt segment med vår expertis och vi har ett stort nätverk av specialister som kan plockas in vid behov.

Vi är en digitalbyrå för växande B2B-varumärken, som omsätter mellan 10-100 miljoner, 5-60+ anställda och har minst en person, som ansvarar för marknad.

Då är vi rätt partner för er!

Det beror på omfattning. Allt från 2 veckor till 6 månader. I vanliga fall, 1 månad.

Skapa en digital marknadsplan som generera nya leads. Under 30 minuter.

Allt du behöver för att skapa en digital marknadsplan, som driver verksamheten framåt. Bygg förtroende, skapa varumärkeskännedom och generera leads. Checklista, videoguide och konkreta strategier. Anpassat till företagsledare inom B2B.