Utbilda era ideal kunder hur ni skapar ett mervärde.

Animation är ett kraftfullt sätt att förklara värdet i produkter och tjänster. Det är visuellt och engagerande, vilket gör att mottagaren får en bättre bild av vad du försöker säga. Animation kan hjälpa till att förenkla komplexa koncept genom att använda färg, bilder och rörelse för att användaren ska förstå dem. Genom att använda animation kan du också öka konverteringar och hjälpa användarna att fatta de rätta besluten. Animation är ett effektivt mediaformat som förbättrar användarupplevelsen och ökar varumärkets värde.

 

Explainer Video

Från 25 000 kr

Vi producerar en explainer video som ska utbilda målgrupp om värdet i din produkt eller tjänst. Dessa animationer är väldigt effektiva i att förklara komplexa koncept och processer, med färg, rörelse och grafik. Ökar engagemang och hjälper beslutsfattare ta välgrundade beslut.

Animation för sociala medier

Från 12 000 kr / månad

Vi producerar löpande animation för dina sociala medier. Ta fram idéer, filma, redigera och leverera innehållet till dig. 4 filmer för 12 000 kr / månad, fast pris. Vad ingår:

 • Ett produktionstillfälle per månad
 • 4 filmer, exporterade för inlägg och stories
 • Löpande idéer

"Vi är mycket nöjda med Benzell. Noggranna och engagerade. De levererade en proffsig digital kampanj. D11 workspace rekommenderar Benzell Digital."

Co-working, kontorshotell, katrineholm, Digitalbyrå för b2b-varumärken
Shima Farajzadeh
Verksamhetsansvarig - D11 Workspace

Vanliga frågor

Vi besvarar vanliga frågor som många kunder undrar över.

Investering varierar i storlek, från 25 000 kr upp till 200 000+ kr. Allt beror på omfattningen.

Vi sätter alltid ett fast pris i vår offert till dig, i behovsanalysen ser vi till att noggrant undersöka omfattningen på uppdraget.

Vi genomgår tre faser. För-produktion, produktion och post-produktion.

Under för-produktion planerar vi och säkerställer viktiga moment inför inspelningen:

 • Manus
 • Storyboard
 • Inspiration
 • Grafiska uttryck

Under produktionen animerar vi filmen enligt vår planering:

 • Animation
 • Visuella effekter
 • Ljuddesign

Under post-produktionen gör vi alla sista justeringar:

 • Musik
 • Voice-over
 • Undertexter

 

Slutligen exporterar vi filmen i valt format och levererar filmen till dig. 

Du får full insyn i vår process, under hela projektet. Vi nyttjar Notion, ett projektledningsverktyg. Vi samlar alla information i en samlad överblick.

Vi är ett litet agilt team som producerar hög kvalité till en rimlig investering. Till skillnad från Stockholms-byråer har vi inte 600 anställda och ett lyxigt kontor som ska betalas. 

Vi strävar efter att vara bäst inom vårt segment med vår expertis och vi har ett stort nätverk av specialister som kan plockas in vid behov.

Vi är en digitalbyrå för växande B2B-varumärken, som omsätter mellan 10-100 miljoner, 5-60+ anställda och har minst en person, som ansvarar för marknad.

Då är vi rätt partner för er!

Det beror på omfattning. Allt från 2 veckor till 6 månader. I vanliga fall, 1 månad.

Skapa en digital marknadsplan som generera nya leads. Under 30 minuter.

Allt du behöver för att skapa en digital marknadsplan, som driver verksamheten framåt. Bygg förtroende, skapa varumärkeskännedom och generera leads. Checklista, videoguide och konkreta strategier. Anpassat till företagsledare inom B2B.