fbpx

Benzell Digital

Läs mer om vår process

Läs mer om vår process och teorin bakom framgångsrika digitala kampanjer. Dyker det upp några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss!

Strategi

Vad är den digitala kundresan?

Kännedom

Första delen utav kundresan är givetvis att skapa kännedom. Kunden har i denna fas inte insett ett behov av dina tjänster eller produkter, men du vill kommunicera ditt budskap och postitionera dig i marknaden redan innan behovet tillkommer. Genom en långvarig exponering av ditt varumärke och ditt budskap blir det lättare att köpa från ditt företag, när behovet dyker upp. Typ av innehåll, som funkar här är exempelvis, storytelling och utbildande innehåll. Helt enkelt, innehåll som väcker intresse, ger värde till målgruppen och skapar en varumärkeskännedom.

Övervägande

I denna fas har kunden insett behovet och börjar jämföra alternativ. De är viktigt att man har formulerat sitt värdeerbjudande, och använder det i sin marknadsföring. Förklara skillnaden och vilka kundfördelar som ditt företag erbjuder för att kunden ska kunna ta ett bra beslut efter sina förutsättningar. Denna information ska vara tillgänglig och kan paketeras på olika sätt. Exempel på innehåll till digitala kampanjer, kundomdömen, innehåll som visar hur ditt företag kan lösa kundens problem/behov och vad era fördelar är. Med hjälp utav åter-annonsering kan vi marknadsföra till personer som varit inne på er webbplats, de har visat ett intresse och vi hjälper de att ta ett köpbeslut.

Konvertering

I denna fas har kunden bestämt sig för att köpa och behöver bara validering och ett erbjudande. Det kan även vara en effektiv metod förkorta steget mellan övervägande och köp genom att erbjuda kunderna ett mervärde kostnadsfritt, som tillexempel rabatt för första köpare eller testperioder för att minimera risken och öka mervärdet! Detta är alltså mer sälj-annonser som uppmanar kunden till en handling. Det kan vara tidsbegränsat eller exklusivt för att skapa en större uppmaning hos kunden att ta del av ditt erbjudande.

Digitala annonsköp

Ditt företag behöver synas där dina kunder finns.

Sociala medier

Facebook, Instagram, Linkedin, Snapchat och Tiktok är de största sociala nätverken som människor nyttjar och använder i sin vardag. 91 % utav Sveriges internetanvändare nyttjar något utav dessa nätverk. Det betyder att dina kunder finns på sociala medier! Ditt företag bör nyttja kraften av inriktning och åter-annonsering för att nå rätt personer med rätt innehåll och bli företaget som har en överlägsen digital närvaro. Sociala medier är en viktigt kanal för kännedom, likväl övervägande och konvertering. Vi hjälper dig med alla annonsköp och ser till att rätt innehåll når rätt personer. Vi utbildar även hur ni kan sköta den organiska delen, men den organiska delen tar mycket tid och energi att bygga upp. Relevant innehåll i volym och betald annonsering är det som driver tillväxt i dagens digitala klimat!

Google

Den stora fördelen med Google över andra digitala kanaler är att kunderna söker med avsikt. Söker kunden efter "byggbolag Katrineholm", så letar kunden efter ett ett byggbolag i Katrineholm. Driver du ett byggbolag så är det otroligt värdefullt att du syns vid dessa sökningar. Detta kan du göra via sökmotoroptimering eller sökmotorannonsering! Vi skapar en digital marknadsföring som gör skillnad och hjälper dig på vägen till dina affärsmål.

Optimering & analys

Vi hjälper dig vara i framkant.

Optimering & analys

Ett kontinuerligt arbete krävs för att säkerställa att kampanjer ger sin fulla avkastning. Vi sköter all annonshantering, optimering och rapportering. Vi jobbar långsiktigt med våra kunder och ser till att vi tillsammans växer. Med ett digitalt landskap som ständigt skiftar, är det svårt att hänga med. Vi är experterna som är nyfikna och brinner för digital marknadsföring, vi letar ständigt efter nya sätt att förbättra våra digitala kampanjer med nya metoder och funktioner. Fokusera på din kärnverksamhet, så löser vi den digitala marknadsföringen. Vi analyserar vad som kan göra bättre och ser till att dina digitala kampanjer är lönsamma.

Har du några frågor?
Vill du veta mer om våra tjänster?

Kontakta oss via formuläret eller kontaktuppgifterna nedan. Vi svarar inom kort. Vi ser fram emot att besvara dina frågor och hjälpa dig.