Nå din högsta nivå med Stjärnklinken

Stjärnkliniken är teamet bestående av certifierade och legitimerade terapeuter med kvalitet, trygghet och kompetens i fokus. 

Innehållsproduktion

  • 5 st videoannonser för sociala medier

Vi skapade relevant och engagerade rörligt innehåll anpassat för sociala medier.

Vi startade vårt samarbete med att sätta grunden med rörligt innehåll för webb och sociala medier samt lansera en varumärkeskampanj i samtliga digitala kanaler. Vi gjorde en målgruppssegmentering och testade marknadsföra innehåll för att samla data och förstå mer om målgruppens intresse. 

Baserat på datan vi samlat under de första två månader och utfallen i försäljningen tog vi nästa steg. Privata kontor var vanligast och sålde bäst. Vi ville dock skapa mer fokus på Co-working och valde att skapa en digital kampanj för lobby-medlemskapet. Vi producerade nytt material som skulle visa fördelarna med lobby och marknadsförde en eventvecka, där potentiella kunder fick prova jobba på D11 Workspace med ett lobby-medlemskap. Vi hade en fullsatt eventvecka på 15 personer. Mycket lyckat! 

För padelspelare

Vi hade .

För familjen

Vi hade .

För kontoret

Vi hade .

Kundomdöme

Vi hade .

Boka en behandling

Vi hade .

Vi hade kunden i fokus och lyfte fram Stjärnklinikens viktigaste budskap. Vi hjälper dig i vardagen för ett friskare liv.

Back To Top
Call Now Button