Ett nytt och modernt Co-working i centrala Katrineholm

Klient: D11 Workspace
Tjänster: Innehållsproduktion, Marknadsstrategi, Digitala medieköp

Marknadsstrategi

  • Strategi för digital medieköp
  • Innehållsstrategi

Innehållsproduktion

  • Video för webbplats
  • Videoannonser för sociala medier

Digitala medieköp

  • Facebook
  • Instagram
  • Google
  • Linkedin

Vi startade vårt samarbete med att sätta grunden med rörligt innehåll för webb och sociala medier samt lansera en varumärkeskampanj i samtliga digitala kanaler. Vi gjorde en målgruppssegmentering och testade marknadsföra innehåll för att samla data och förstå mer om målgruppens intresse. 

Vår primära målgrupp var, småföretagare och flexibel personal i större företag. Vi förstod tidigt att geografiskt sätt är vår målgrupp väldigt centrerad kring lokalen. Detta begränsade vår räckvidd men skapade ett större fokus på lokal relevans. Denna inriktning styrde vår detaljstyrning för digitala kampanjerna.

 

Baserat på datan vi samlat under de första två månader och utfallen i försäljningen tog vi nästa steg. Privata kontor var vanligast och sålde bäst. Vi ville dock skapa mer fokus på Co-working och valde att skapa en digital kampanj för lobby-medlemskapet. Vi producerade nytt material som skulle visa fördelarna med lobby och marknadsförde en eventvecka, där potentiella kunder fick prova jobba på D11 Workspace med ett lobby-medlemskap. Vi hade en fullsatt eventvecka på 15 personer. Mycket lyckat! 

 

Efter eventveckan, fokuserade vi på att jobba mer med konverteringsdrivande annonsering, vi fördelade annonsbudget på att driva in fler visningar och kontaktförfrågningar till D11 Workspace.
 
Efter att ha jobba tillsammans i cirka 8 månader, fanns endast 3 privat kontor kvar, lobby-medlemskapen har ökat markant och varumärket är väletablerat som en nytt, flexibelt och modernt kontorshotell i centrala Katrineholm!
 

Resultatet

Även under ett tufft år med Covid-19 lyckades vi bygga varumärket, driva nya medlemmar och sätta upp D11 Workspace digitala marknadsföring för framgång.

0 %
Nya besökare på webbplats
0 /15
Deltagande på eventvecka
0 %
Nya leads

"Vi är mycket nöjda med Benzell. Noggrant och engagerat togs våra uppgifter hands om och en proffsig digital kampanj levererades till oss. D11 workspace rekommenderar Benzell Digital."

- Shima Farajzadeh, Verksamhetsansvarig

Back To Top
Call Now Button