Vår vision är att tillgängligöra digital tillväxt för växande B2B-företag.

Benzell Digital startade Februari 2021, med en tydlig vision att hjälpa lokala företag skapa marknadsföring som driver verksamheten framåt. Vi specialiserade oss på film, animation, betald annonsering och webb. Efter 2 år som lokal aktör, såg vi ett skifte. Våra B2B-kunder behövde en funktion som ansvarar för helheten, för att skapa en kundresa med kundens intresse i fokus. Denna funktion fanns inte internt. Resultatet blev… sporadiska insatser utan en tydlig röd tråd och genomtänkt långsiktigt varumärkesstrategi.

Beslutsfattare vill lära sig mer om problemet de upplever, vilka lösningar som finns och utvärdera sina alternativ. De litar på sitt nätverk och sina affärsrelationer.

 

Vårt uppdrag är att utbilda potentiella kunder, bygga relationer och skapa förtroende genom ett digitalt medium. När köpbehov uppstår, ska vi göra det enkelt för dom att köpa.

Det handlar om att positionera varumärket och hjälpa beslutsfattare ta ett välgrundat köpbeslut. Regelbundet. Varje vecka, varje månad, varje år. 

Vår mission är att förändra byrå-branschen i grunden. Från stela, ineffektiva taktiker skapta för 2014 till framtidens B2B-marknadsföring som bygger på förtroende, relationer och att leverera ett mer-värde.

Vi blir din partner, som lär känna din verksamhet, dina behov och mål. Vi ansvarar för helheten, så att varumärket och affären kan växa.

 

Benjamin Aljic

Founder & CEO

Entreprenör och grundare av Benzell Digital. Älskar crossfit, surfing, musik, konst och resor. Njuter av tech-house musik, solnedgångar och vackra filmrullar.