Gör som 25+ andra kunder

Bygg förtroende
med en Casefilm.

Bygg förtroende
med en Casefilm.

En casefilm lyfter fram kundens upplevelse och varför de valde ert varumärke. Bygg förtroende och skapa nya affärsmöjligheter.

Våra casefilmer

TØRN

Vi producerade en casefilm för det norska start-up bolaget, TØRN. De är skandinaviens största marknadsplats för överskottsvaror. Deras samarbetet med Bejier har vart lyckat och lönsamt. 

SEDA

Rådek

Redovisningsbyrå, Rådek behövde förnya sin digital närvaro och lyfta fram det personliga. Deras samarbete med CV Rör har vart lyckat sedan start.

D11 Workspace

Ett Co-working i centrala Katrineholm. De ville lyfta fram sina medlemmar och berättar om vikten i flexibilitet i arbetslivet. 

Vad
ingår?

Vad ingår?

Benzell Digital levererade en Casefilm som lyfte våra starkaste värdeerbjudande med kundens nöjdhet i fokus. Vi är riktigt nöjda!
Robin Skagerdal
Kontorschef, Rådek
Professionella och mycket kompetenta. De levererade en Casefilm som bygger ett starkt förtroende genom att lyfta fram vårt lyckade samarbete med Beijer. Vi är super nöjda!
Lena Sundqvist
COO, TØRN

Vad säger våra kunder?

Se vår casefilm, där Shima Faradjeh, från D11 Workspace, berättar om vårt samarbete. Vi hjälpte de etablera sig på en ny marknad med ett nytt koncept.

Skärmavbild 2022-08-24 kl. 14.49.58

Vanliga frågor

Vad kostar en Casefilm?

Investering uppgår till 30 000 kr exkl moms, för en casefilm med längd på 1 minut.

Hela processen ingår, från idéspaning, manusstöd till produktion och post-produktionen. En produktionsdag och 2 revisioner är standard.

Varför ska vi producera en Casefilm?

Titta på Casefilmerna vi har gjort för våra kunder och avgör om vi kan leverera utefter dina behov. Vi skapar förtroendeingivande Casefilmer till högkvalité för ett rättvist pris. Effektivt, rättvist pris och hög kvalité. Vi har även en nöjdhetsgaranti, för att 100% av våra kunder ska bli nöjda. Du får två revisioner efter leverans för att säkerställa utan extra kostnad.

Hur ser processen ut?

Vi börjar med ett uppstartsmöte. Vi lär känna varumärket och se över tidigare marknadsföringsinsatser. 

Vi spikar en story och går vidare till manusbearbetning. Vi tar fram en storyboard så att ni kan se hur slutresultatet kommer se ut och vilka känslor som ska framträda i Casefilmen.

Ni skapar ett manusutkast internt, därefter så hjälper vi er att ta fram final versionen. Vi bestämmer vilka personer vi ska lyfta fram i Casefilm, internt och från kundsidan.

Nu behöver vi boka produktionsdag så att samtliga parter kan delta. 

Efter produktionsdagen, påbörjar vi redigeringen. Vi klipper ett första utkast för att tillsammans gå igenom det, så att ni känner att tempot, musiken, scenerna och känslan är i linje med era förväntningar.

Därefter slutför vi post-produktions fasen, färdigställer och exporterar i rätt format. Våra kunder jobbar ofta med 16×9, 1×1 och 9×16. Detta är standard format, för webb och sociala medier.

Ni publicerar Casefilm på webben och i sociala medier.

Projektet är avklarat! Vi gör en kort avstämning och se över hur vi kan hjälpa er maximera effekten av Casefilmen.

Hur lång tid tar det att producera en Casefilm?

Det tar oftast mellan 2 veckor till 4 veckor. De är många faktorer som påverkar, tillexempel snabbhet på återkoppling från era kunder, manusbearbetning och att samordna ett produktionstillfälle där alla kan delta. 

Bygg förtroende
med en Casefilm.

Hej!

Digitalbyrå-i-katrineholm

Benjamin Aljic

Digital Strategist

benjamin@benzelldigital.se
076-0376079

Om oss

Denna tjänst utförs av Benzell Digital AB. En digitalbyrå som har fokus på kundupplevelsen. Vi hjälper företagsledare och marknadschefer som förstår vikten av en enhetlig kommunikation, sömlös användarupplevelse och ett starkt varumärke.

Med förståelse för digitalisering i kombination med vår kreativitet kan vi skapa effektiva marknadsföringslösningar för den digitala världen. Vi levererar mätbara resultat kopplade till just era affärsmål.

Adress:

Drottninggatan 11, Katrineholm

Telefon:

076-0376079

En tjänst av Benzell Digital AB | 076-0376079 | benjamin@benzelldigital.se

Call Now Button