Företagsfilm som driver affärsresultat.

Vad säger våra kunder?

Se vår casefilm, där Shima Faradjeh, från D11 Workspace, berättar om vårt samarbete. Vi hjälpte de etablera sig på en ny marknad med ett nytt koncept.

Skärmavbild 2022-08-24 kl. 14.49.58

Digitalbyrå för B2B-bolag

Film som driver engagemang och skapar affärsnytta.

Beslutsfattare, precis som du, söker och letar efter information för att lösa ett problem. I ditt fall, kan effektiv marknadsföring vara en utmaningen.

Men dina idealkunder vill också förstå mer om lösningen och hitta en leverantör som de litar på. De behöver ta del av värdefull information, för att ta ett välgrundat beslut. Vart kommer film in i bilden?

 

Film är ett effektivt sätt att kommunicera med dina ideala kunder. Vi kan enkelt förstå och lära oss mer om lösningen som leverantören har att erbjuda. Vi kan bygga förtroende, inspirera för ett gemensamt mål eller informera om hur lösningen fungerar.

Casefilm

Varumärkesfilm

Animerad film

Vanliga frågor

Det varierar givetvis på hur mycket arbete som behövs för att skapa filmen. Investeringen börjar från: 40 000 kr till 200 000 kr +

Vi börjar med att se över era mål och vad syftet med filmen är. Vilket affärsmål försöker vi påverka?

Försäljning? Rekrytering? Bygga varumärke?

Därefter tänker vi igenom hur vi når rätt personer med filmen.

Har vi egna kanaler? Ska vi köpa mediautrymme?

Nu har vi basen för vårt samarbete. Då inleder vi en för-produktion och skapar en kreativ brief för filmen. Manus, storyboard, inspirationmaterial samlas och sammanställs. 

Nästa steg är, produktionen. De är dags att skapa film!

Slutligen görs en post-produktion. Vi klipper rå-materialet, bearbetar ljud, färg och ser till att vi har filmen i korrekt format för kanalen som filmen ska nyttjas i. Vi börjar alltid med att klippa ett utkast som vi tillsammans går igenom och ni får lyfta fram era synpunkter. Vi finaliserar det allra sista, sen är det bara att exportera filmen!

 

 

Det kan ta allt ifrån 2 veckor till 3 månader, beroende på omfattning och volymen film som ska produceras för kunden.

Vi hjälper dig skapa film som bygger förtroende och driver affärsnytta.

    Call Now Button