fbpx

Benzell Digital

Digitala kampanjer med dina affärsmål i fokus.

Digitala kampanjer gynnar din tillväxt och optimeras för just dina affärsmål. Vill du få in fler leads till dina säljare? Vill du öka fottrafik till din butik? Vi fixar det med strategiska annonsköp i digitala medier, åter-annonsering och relevanta annonser. Vi hjälper dig med hela processen för att ni ska få lönsamma digitala kampanjer, från strategi till resultat. 

Strategi

Baserat på dina affärsmål tar vi fram en strategi. Vi skapar en digital kundresa för din verksamhet och utformar konkreta mätvärden så att vi kan mäta våra insatser och se avkastningen.

Digitala annonsköp

Konkurrensen i de digitala kanalerna ökar i takt med att företag inser värdet. Vi hjälper er maximera avkastningen på er annonsbudget och hanterar dina digitala annonsköp.

Optimering & analys

Vi vill jobba långsiktigt med våra kunder och växa tillsammans. Därför jobbar vi kontinuerligt med optimering. Vi letar efter nya sätt att förbättra våra kampanjer och nyttjar data för att förstå dina kunder.

Bygg ett starkt varumärke

Ett starkt varumärke är otroligt viktigt för tillväxt, i en värld fylld av brus där alla företag konkurrerar om kundernas uppmärksamhet. Att ha ett starkt varumärke, kan likställas som att ha en bra relation till kunden. En personlig kundupplevelse och en bra relation skapar nöjda kunder som förespråkar om ditt varumärke. Vi hjälper dig nyttja digitala kanaler för att kommunicera med dina kunder och bygga ditt varumärke. Det är en långsiktig marknadsföring mot dina potentiella kunder, du får ökad varumärkeskännedomen och särskiljer dig ifrån dina konkurrenter. Vi ser till att nå din målgrupp och förmedla det rätta budskapet i volym. Digital synlighet till max!

Generera intäkter

För kunder som är köpredo, som förstår att de har ett behov och söker aktivt efter din tjänst eller produkt. I dessa fall, är digitala kampanjer ett kraftfullt verktyg med ett stort övertag över traditionella medier som tidning, radio och tv. I sökmotorer som Google, kan vi utforma annonser anpassade specifikt för ditt företag, i kombination med annonser i sociala medier skapar vi en stark synergi för ökad försäljning. Vi kan lansera hur många annonser vi vill, med olika budskap och erbjudanden beroende på vad dina kunder efterfrågar och nyttja de digitala plattformarnas smarta algoritmer för att visa detta innehåll till rätt personer. På så sätt lämnar vi inte något till slumpen. Vi anpassar oss efter din verksamhet och hittar en lösning som är direkt kopplad till dina affärsmål. Detta kan vara annonser med kontaktformulär eller andra digitala insatser för att driva affärer. Driv tillväxt digitalt!

D11 Workspace

D11 Workspace är ett coworking i centrala Katrineholm. De hade precis öppnat sin verksamhet och behövde hjälp med att öka varumärkeskännedomen och driva in visningar för deras kontorsutrymmen. Med hjälp av våra digitala kampanjer på Facebook, Instagram, Google och Linkedin skapade vi en stark lokal synlighet, fick in fler visningar och ökade trafiken till webbplatsen med 77%, efter första månaden. Vi producerade videoannonser som ska representera varumärket, skapa engagemang och driva digitalt tillväxt. 

d1logo
Shima Farajzadeh, Verksamhetsansvarig för D11

“Vi är mycket nöjda med Benzell. Noggrant och engagerat togs våra uppgifter hands om och en proffsig digital kampanj levererades till oss. D11 workspace rekommenderar Benzell Digital.”

Vi värderar långsiktiga kundrelationer, låt oss bygga tillsammans.

Vi blir din digitala tillväxtpartner.

Kontakt

Telefonnummer

076-0376079

Email

Info@benzelldigital.se

Address

Drottninggatan 11, Katrineholm