Digitalbyrå för växande B2B-varumärken

Driv affärsresultat och skapa förtroende för ditt varumärke

Din partner för marknadsföring i en digital era

Vi hjälper företagsledare att nå sina affärsmål.

Utmaningen många B2B-företag upplever är att skapa en effektiv marknadsföring som bygger förtroende, driver varumärkeskännedom och genererar leads. 

Vi jobbar efter en tydlig modell för att bemöta detta problem. Skapa värdefullt innehåll och kommunicera med rätt människor, genom köpta, ägda eller förtjänta medier. Media förändras men människans psykologi består. Vi köper från människor, vi känner, litar på och tycker om.

Vi skapar ett specialist-team för din verksamhet

En digital marknadsavdelning till priset av en anställd.

Vi har ett nätverk av specialister inom marknadsföring och kommunikation, som vi handplockar baserat på dina behov. Vi blir din partner som projektleder från start, till slut. Vi tar ansvar för resultatet och att våra marknadsaktiviteter driver verksamheten framåt.

Digital marknadsföring

Vi skapar en digital närvaro som bygger nya kundrelationer och löpande stärker ditt varumärke.

SEM

Innehåll

Vi skapar proffesionellt och relevant innehåll, anpassat för dagens digitala medier.

Marknadsföring, kreativitet och digital tillväxt

Digitalbyrå för B2B-bolag

Vi är en digitalbyrå som specialiserar sig på att hjälpa B2B-varumärken att driva affärsresultat under en tillväxtfas. Vi skapar strategier som är anpassade till varje unik kund, deras specifika mål och behov. Vi har erfarenhet av att skapa rörligt innehåll, öka webbtrafik, generera leads, förbättra ROI och exponering för varumärket. Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att skapa digitala tillväxtstrategier som hjälper dem att nå sina affärsmål. Med vår omfattande kompetens och vårt breda nätverk av specialister, är vi redo att hjälpa ditt företag lyckas med marknadsföring i en digital era. Vi vänder oss till växande B2B-varumärken, som omsätter 10-100 miljoner, med 5 till 60+ anställda och minst en person som ansvarar för marknad.

 

Digitalbyrå för växande B2B-varumärken

Marknadsföring som driver affärsresultat

Marknadsföring är ett viktigt verktyg för att öka intäkter, bygga varumärkeskännedom och attrahera nya kunder. Vi vill utbilda målgruppen, skapa ett mer-värde och hjälpa potentiella kunder ta välgrundade beslut för sin affär. Det är ett effektivt sätt att attrahera och anskaffa nya kunder i en tillväxtfas. Marknadsföring är nödvändigt för att nå affärsmål som ökad försäljning, ökad kundtillfredsställelse och högre vinstmarginaler. Vi jobbar efter en tydlig modell. Lösningen är enkel, skapa värdefullt innehåll och kommunicera detta till rätt människor, genom köpta, ägda eller förtjänta medier. Taktiker förändras men människans psykologi består. Vi köper från människor, vi känner, litar på och tycker om.

"Vi är mycket nöjda med Benzell. Noggranna och engagerade. De levererade en proffsig digital kampanj. D11 workspace rekommenderar Benzell Digital."

Skapa en digital marknadsplan som generera nya leads. Under 30 minuter.

Allt du behöver för att skapa en digital marknadsplan, som driver verksamheten framåt. Bygg förtroende, skapa varumärkeskännedom och generera leads. Checklista, videoguide och konkreta strategier. Anpassat till företagsledare inom B2B.